De jonge Koen Cassimon wist al vroeg wat hij wilde worden. ‘Schrijnwerker’ was als doel ingesteld, het timmeren aan zijn carrière kon beginnen.
Een opleiding Houttechnieken aan VITO in Hoogstraten werd gevolgd, een specialisatie jaar Houtskeletbouw in Luik en tenslotte werd verder gestudeerd in Gent voor een opleiding Houttechnologie. Weekendwerk, vakantiejobs en stages waren steevast in de meubelindustrie of schrijnwerkerij. Voetbal werd opgezegd, er was geen tijd voor andere hobby’s.

In 2010, het laatste jaar van zijn studies, kon Koen niet langer wachten een eigen firma op te richten. Cassimon Koen – Algemeen Schrijnwerk werd opgericht en studeren werd gecombineerd met werk in bijberoep. Kort daarna, in juni 2012, werd reeds een eigen bedrijfspand aangekocht. Het Picolo project in Stabroek bleek een uitgelezen locatie voor de onderneming. Als een van de eerste bedrijven van dit nieuwe kmo-project past deze omgeving bij de uitstraling die Cassimon Koen heeft.

Maar samen kan er zo veel meer dan alleen. In november 2015 is Cassimon Koen erg trots zijn eerste medewerker Bjorn in dienst te nemen, een even gepassioneerd vakman. Cassimon Koen hecht veel belang aan de mensen waarmee hij werkt en investeert voortdurend in zijn netwerk. Binnen en buiten het bedrijf wordt Koen Cassimon omringd door een fantastisch en professioneel team. We werken samen omdat ons werk er beter van wordt, omdat we zo complexe projecten aan kunnen en zo aan onze klanten de beste service kunnen verlenen.

Vandaag de dag staan een modern machinepark, doorgedreven vakkennis, technische vernieuwing en gedrevenheid van Cassimon Koen – Algemeen Schrijnwerk garant voor een geslaagd project.

“’Nobody said it was easy’, maar met hard werken en heel veel passie sta ik te springen om samen met u en mijn team elk project met de beste kwaliteit op te leveren.
Ik ben benieuwd naar uw verhaal …”

Koen!